GESPECIALISEERD IN
ONTMOSSING

Een dak waarop zich mossen en algen vormen doet niet alleen afbreuk aan de verzorgde uitstraling van je woning, maar kan indien er niet tijdig ingegrepen wordt ook ernstige schade berokkenen. Bij Nove Reiniging zijn we gespecialiseerd in ontmossing, zodat dergelijke gevolgen (lekken, schimmels, uitzetting van de leien, slijtage …) vermeden kunnen worden.

Zuiver spuiten dakpannen
Antimos op dak

BESCHERMENDE COATING MET GARANTIE

Wij reinigen je dak grondig, waarna we een moswerend en biologisch afbreekbaar product aanbrengen dat naar de toekomst toe bescherming biedt. Indien nodig kunnen we ook hercoaten, waardoor je dak er weer zo goed als nieuw uitziet. Op deze coating bieden we ook garantie, zodat je zeker beschermd blijft tegen insijpelend water en barsten door vrieskoude.

OOK KLEINE
HERSTELLINGEN

Ten slotte kunnen we ook het onderhoud van je dak voor onze rekening nemen: we onderwerpen de conditie ervan aan een grondig nazicht en voeren indien nodig kleine herstellingen uit, zoals het repareren van je dakgoot. Deze controle is vooral handig voor bedrijfspanden, gezien het voor de verzekering verplicht is.

Professioneel onderhoud door Nove
 • EEN GREEP UIT ONS AANBOD

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

Reiniging voor professionelen en particulieren
 • Antimos op dak

  Beschermingscoating en antimos

  Coating

  Na het ontmossen en hercoaten ziet je dak er als nieuw uit. De coating beschermt poreuze dakoppervlaktes tegen insijpelend water en barsten bij vrieskoude.

  Wij verlenen ook garantie op daken die zijn hercoat.

  Antimos

  Door het periodiek aanbrengen van een biologisch afbreekbare antimoslaag, wordt het gereinigde dak opnieuw voor langere tijd behouden.

 • Ontmossing dak

  Dakgootreiniging

  De ophoping van herfstbladeren, mos … Je dakgoot reinigen is niet altijd een makkelijke klus. Daarom komen we hier graag voor langs zodat de regen weer makkelijk afgevoerd kan worden.

 • Dakrenovatie

  Om je dak op te frissen, zonder het volledig te hoeven vernieuwen, zijn er verschillende oplossingen. Bij Nove Reiniging bieden we dan ook een breed aanbod aan om jouw dak er weer fris te laten uitzien, en deze diensten kan je ook combineren. We starten bijvoorbeeld met het ontmossen en reinigen van het dak, vervolgens kunnen we schilderwerken uitvoeren en voorzien we je dak daarna van een beschermingscoating.

 • Reinigen dak huis

  Ontmossen

  Elk dak tekent zich na verloop van tijd door mossen en algen af. Naast het vuile uitzicht kan groei van mossen en algen je dak ernstig beschadigen. Het gevolg: waterinfiltraties, lekken en een snellere slijtage. Omdat de moslaag het vocht langer vasthoudt, stijgt het risico op schimmels en uitgroei naar binnen toe (uitzetting van de dakpannen/leien). In vochtige omgevingen (bosrijke of noordzijde) van een dak , groeien mossen en algen veel sneller.

  Alleen een grondige reiniging van je dak lost dit op. Na reiniging brengen we een moswerend product aan. Dit houdt je dak een lange tijd vrij van mossen en algen. Na het ontmossen en eventueel hercoaten ziet je dak er als nieuw uit.

 • Ontmossing muurdeksels voor na

  Reiniging van platte daken

  Ook op platte daken kunnen mos, bladeren … zich flink ophopen. Een plat dak heeft dan ook doorgaans meer aandacht nodig dan een schuin dak: er kan alles op blijven liggen. Als je het niet reinigt, kan dit ook flink wat schade veroorzaken aan je dak. Een grondige reiniging om de zoveel tijd is aangeraden.

 • Dak reinigen huis

  Schilderwerken

  Als een deel van je dak geverfd is, moet dit door weersinvloeden om de zoveel tijd herhaald worden. Bij Nove Reiniging nemen we deze schilderwerken graag voor onze rekening. Dit kan snel weer een ander uitzicht geven aan je dak en je dak er weer als nieuw laten uitzien. Denk aan het (her)schilderen van dakgoten, kroonlijsten, waterafvoeren …

Kantoor België
Lodewijk de Raetstraat 73
B-3920 Lommel
BE 0898.492.588

info@nove-reiniging.com
+32 (0)11 – 74 92 03
+32 (0)495 – 12 77 55

Kantoor Nederland
Ambachtsweg 5 T
5531 AC Bladel
kvk 20086712
btw NL 152359795B01

info@nove-reiniging.nl
+31 (0)6 21 21 11 89

24/7 service voor onze vaste klanten voor dringende gevallen

Dealer België

Stel hier je vraag