MET DE JUISTE PRODUCTEN
VOOR ELK OPPERVLAK

Voor het wassen van je ruiten tot de complexere zaken, zoals het reinigen van je regenput, staan wij voor je klaar. Met de juiste schoonmaakbehandelingen en -producten voor elk oppervlak, en de nodige kennis en ervaring om elke uitdaging tot een goed einde te brengen.

Aftrekken ramen
Reinigen gevel huis

REINIGING MET DE
MEEST RECENTE TECHNIEK

Om deze expertise te blijven onderhouden, staan we er dan ook op onszelf continu te verbeteren. Dat doen we door jaarlijks nieuwe cursussen te volgen en de marktontwikkelingen nauwgezet in het oog te houden, zodat we je optimaal kunnen helpen met de meest recente technieken.

 • EEN GREEP UIT ONS AANBOD

WAT KUNNEN WE VOOR JE DOEN?

Reiniging voor professionelen en particulieren
 • Bouwopkuis

  Bouwschoonmaak

  Bij bouwen en verbouwen ontkom je niet aan grote hoeveelheden stof en ander vuil, dat met een ‘normale’ schoonmaak niet zomaar weg te werken is. Wij hebben hier een aparte specialisatie van gemaakt, zodat jij, nadat wij geweest zijn, je brandschone ruimtes (opnieuw) kunt inrichten.

 • Brandroetsanering

  Brand-/watersanering

  Heb je waterschade, bijvoorbeeld door een lek in een leiding? Of is er brand geweest, waarbij het vuur, het roet en/of het bluswater schade heeft veroorzaakt? Nove Reiniging zorgt voor het schoonmaken, herstellen en in perfecte staat terugbrengen van je pand.

 • Graffiti verwijderen

  Graffiti kan heel mooi en kunstig zijn, maar als je het aantreft op je pand, is het meestal zeer hinderlijk. Nove Reiniging zorgt ervoor dat je er geen spoortje meer van vindt.

  Er bestaan daarnaast speciale coatings die het voor de graffitikunstenaars onmogelijk maken om je gevel te versieren. Uiteraard kunnen wij deze coating voor jou verzorgen.

 • Industrielereinigingen

  Industriële reiniging

  Bij industriële reiniging denken we in eerste instantie aan het schoonmaken van zaken in bedrijfsgebouwen die meer nodig hebben dan alleen een emmertje zeepsop, bij manier van spreken. Om enkele voorbeelden te noemen:

  • spanten
  • wanden
  • plafonds
  • TL-armaturen
  • vloeren
  • laadstations
  • garageroldeuren

  Voor een uiterst grondige reiniging van deze en andere zaken heeft Nove Reiniging de kennis, de mensen en de expertise in huis.

 • Ontruimingen

  Ontruimingen

  Of het nu gaat om het afvoeren van grofvuil, bouwafval of oude vloer- en wandbedekking, Nove Reiniging verwijdert het vakkundig en sorteert waar nodig, zodat het op een milieuvriendelijke manier verwerkt kan worden.

 • Regenwaterput reinigen

  Regenwaterput

  Waarom een regenwaterput reinigen?
  Een goed uitgeruste regenput moet je in principe niet vaak schoonmaken. Binnenin de put nestelen er zich allerlei micro-organismen tegen de betonnen wand, die op een natuurlijke manier de regenwaterput reinigen. Een goede filter voorkomt bovendien dat er vuildeeltjes in de put terechtkomen. Toch kan het op termijn gebeuren dat er zich slib vormt op de bodem, en dan kan je de regenwaterput reinigen. Ook wanneer je merkt dat het water verkleurt of dat het een onaangename geur heeft, is een onderhoud aangewezen. Hoe vaak je dit moet doen hangt af van de installatie. Zo moet een regenput zonder filter jaarlijks gereinigd worden, eentje met filter slechts om de vier à vijf jaar.

 • Ruitenwassen

  Ruiten wassen

  Schone en heldere ruiten zijn het visitekaartje van een huis, bedrijfsgebouw, instelling, school, etc.

  Eenmalig of periodiek, hoog of laag wassen van ruiten is allemaal mogelijk bij Nove Reiniging. Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring kennen we onze stiel. Onze mensen zijn voorzien van minimaal vca-basis en een hoogtewerkercertificaat. Voor elk object doen wij allereerst een risico-inventarisatieanalyse, d.w.z. dat wij kijken naar welke hulpmiddelen we als beste en veiligste kunnen inzetten voor onze mensen, maar ook voor de omgeving waar gewerkt wordt.

  Met een ervaren team van medewerkers, certificeringen en ervaringen, is elk gebouw klein of groot voor Nove Reiniging geen probleem. Contacteer ons gerust voor meer informatie over periodieke glasbewassing.

 • Tankstations reinigen

  Tankstations

  Ook voor het technisch nazicht, de controle en schoonmaak van bemande en onbemande tankstations is Nove Reiniging je beste partner. Denk aan periodiek reinigen van luifels, vloeren, tankeiland, reclamezuilen, shop en aanvullen van bancontact/handpapier etc.

 • Oprit reinigen

  Terrassen en opritten

  Door weersinvloeden ontstaan zwammen en groene algen op je terras, klinkers en opritten. Na verloop van tijd wordt dit een vervelend aangezicht. Wij kunnen dit voor jou professioneel reinigen met heet water onder gepaste druk. Door de juiste temperatuur (80 °C) worden alle sporen en micro-organismen gedood. Na de reiniging wordt een antimosproduct aangebracht om een langer effect van je gereinigde stenen te kunnen garanderen. Indien nodig vullen we de open voegen met nieuw invoegzand.

 • Vloeronderhoud

  Vloeronderhoud

  Van alle onderdelen van een interieur slijt de vloer gemiddeld het meest. Naast de regelmatige schoonmaak is bescherming tegen slijtage nodig om van een langere levensduur van de vloer te genieten. Welk type vloer je ook hebt, wij zijn van alle markten thuis. Je kunt bij ons ook terecht voor onder meer het strippen en conserveren van lino- en pvc-vloeren.

 • Winterdiensten

  Winterdiensten

  Een zachte of strenge winter, het is nooit echt te voorspellen en het kan veel overlast veroorzaken voor daken, wegen en parkings. Nove Reiniging wil jouw partner zijn in een goede voorbereiding en uitvoering indien zich zwaar winterweer voordoet. Een interventie voor bijvoorbeeld het snel sneeuwvrij maken van je dak, toegangsweg of parking, maar ook voor het preventief strooien van zout.

 • Zonnepanelen sanering

  Zonnepanelen

  Door de diagonale ligging van zonnepanelen zijn deze vatbaar voor vervuiling en dit kan het rendement en de levensduur beïnvloeden. Periodiek onderhoud (minimaal 1x per jaar) middels reiniging met osmosewater door zachte borstels houdt de zonnepanelen in conditie en zorgt ervoor dat je geen rendement verliest.

 • Zwembadreinigen

  Zwembadreiniging

  Een zwembad binnen of buiten heeft naast het plezier het nadeel dat kalksteen, zouten, mos en algen zich vestigen op delen van de wanden en randen.

  Nove Reiniging is jouw specialist in het diep reinigen van je zwembad! In samenspraak met je installateur wordt je zwembad geheel of deels leeggepompt en wordt na een goede analyse de juiste reinigingsmethode toegepast. Na de reiniging kan deze weer gevuld worden met water.

Kantoor België
Lodewijk de Raetstraat 73
B-3920 Lommel
BE 0898.492.588

info@nove-reiniging.com
+32 (0)11 – 74 92 03
+32 (0)495 – 12 77 55

Kantoor Nederland
Ambachtsweg 5 T
5531 AC Bladel
kvk 20086712
btw NL 152359795B01

info@nove-reiniging.nl
+31 (0)6 21 21 11 89

24/7 service voor onze vaste klanten voor dringende gevallen

Dealer België

Stel hier je vraag